NU onderweg naar Nederland de Nieuwste Nebbia Outfit! 

Vandaag GRATIS Benelux Verzending

countdown
00Hours00Minutes00Seconds
BESTEL JE FASHIONABLE FITNESS OUTFIT NU

van €99,- voor Maar €87,-

Kies Jouw Maat Hier!

Intense 801 & 830

€87.00

Outfit

1
Verzendgegevens
Waar verzenden wij naartoe?
2
Betaalmethodes
Factuur informatie
Verzendgegevens
Wij respecteren jouw Privacy & Informatie!
Full Nebbia Outfit?
"Deze iconische legging is een antwoord op je doorzettingsvermogen en toewijding aan fitness". 
"Deze iconische legging is een antwoord op je doorzettingsvermogen en toewijding aan fitness. 

De schitterende combinatie gekleurd in luxueus goud en zwart, zal je elke beweging in de sportschool intenser laten voelen dan ooit tevoren.
We hebben alle kennis die we hebben over het maken van de perfecte legging gecombineerd en deze allemaal samen gebruikt om dit icoon te creëren. 

De pasvorm met hoge taille benadrukt je slanke taille prachtig en ondersteunt je buikspieren, terwijl de verfijnde stiksels en materiaaleigenschappen de dijen en billen vormen. Je zult ook enthousiast zijn te ontdekken dat er een scrunch butt-effect is om de vorm van de billen en vrouwelijke rondingen te accentueren. 

De legging is ontworpen met iconische NEBBIA-lampa's die je vrouwelijke figuur perfect benadrukken, maar je er ook aan herinneren dat je deel uitmaakt van onze fitnessgemeenschap, de #NEBBIAfamily.

Het materiaal is dikker en biedt perfecte ondersteuning dankzij de technische en compressieve eigenschappen die alle onvolkomenheden zullen bedekken en je rondingen zullen vormen. Niet alleen dat, maar met al deze details is hij geschikt voor alle soorten trainingen, van cardio tot HIIT. 

Ze wachten letterlijk op jou om ze te kiezen voor een intensieve training.

Intense toewijding. 
Intense training. 
Intense pasvorm. 
Intens zwart. 

Weiger om er iets anders dan 100% in te stoppen.
Dat is het idee achter INTENSE, onze gloednieuwe damescollectie die nog brutaler en ongecompliceerder is dan ooit tevoren! 

INTENSE is opgericht voor sterke en zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn om het leven ten volle te leven en die hun fitnessdoelen met intense toewijding bereiken.

Toon niet alleen je intense toewijding aan fitness met deze NEBBIA-legging, maar omarm het ook, zodat de slogan van de collectie "Intense is hoe ik train, intens is hoe ik leef" met recht wordt verdiend."
INTENSE is opgericht om sterke en zelfverzekerde vrouwen te vieren die niet bang zijn om het leven ten volle te leven en die hun fitnessdoelen met felle toewijding bereiken.
"My mission is to inspire all the ladies out there to feel happy and confident on their fashionable journey to fitness"
Sammy D
@Sammy.D.Fitness
Fitness & Fashion
All Rights Reserved 2021. fitnesskledingshop.com

EENMALIG AANBOD:: Het is altijd goed om een tweede paar leggings in de kast te hebben liggen. Daarom nu een tweede paar leggings voor maar 47 euro. Dit maakt een top deal van meer dan 20% korting op een nieuwe collectie! Deze prijs is niet verkrijgbaar op een andere plaats of tijd!

Item quantity price
Dynamically Updated $0.00
Dynamically Updated (Bump Product) $0.00
Sub Total $0.00
Sales Tax $0.00
Shipping $0.00
Total $0.00

Betaalmethodes

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML